Szerintetek mi legyek?
Figyelt kérdés
Most a 7. évvége kitünő. Nem tudom mi legyek. Csak az a lényeg hogy jól keressek. Gondolkoztam valami informatikán, de nem tudom, mert lány vagyok. NORMÁLIS VÁLASZOKAT!2013. jún. 11. 19:35
1/3 anonim válasza:
Közgazdász, ha jó vagy matekból.Sebész, ha bírod a vért.Politikus, ha van hozzá ambíciód. Mindhárom szakmában több milliós a jövedelem.Az informatikus is jó, de akkor programozó, mert egy sima felhasználó keveset keres. Még a nőgyógyász-szülész is jó, egy baba szülés -levezetése 70 ezer ft , plusz amit havonta ad a mama. Egy hónapban kb 30 anya van-számold ki, és ez csak a borravaló. Ja, az egyetemi tanár is másfél milliót keres havonta.
Remélem tudtam segíteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Igazból 2szakra gondoltam a programozóra és a közgazdászra.
2013. jún. 11. 20:14
3/3 A kérdező kommentje:
Ja amúgy köszi :)
2013. jún. 11. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!