Mi legyek ha nagy leszek? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Tudom sokan kérdik ezt és körül is néztem de valahogy nem az igazi. Ötleteket ha tudnátok adni arról hogy milyen szakot válasszak nagyon sokat segítene. 11.-et fejezem be most és háát már mindjárt itt az éretségi. Szeretem a biót de nem szeretem a kémiát, tetszik a földrajz, bár nem tanulom de érdekesnek találom (nem tanulom mert nem tanítják...). Matek az nem megy a legjobban és infót se tanítanak mert ilyen a program a gimiben... Nyelvekkel boldogulok csak a németet utálom. 2 nyelvet beszélek folyékonyan és 1-et B2-es szinten. Szeretek fényképezni, a szabadban lenni de a számitógép elött se unom magam (nem csak játékokra gondoltam..). Ha valaki egy kis utbaigazítást tudna adni nagyon jó lenne és előre köszi a válaszokat!!!2013. jún. 7. 17:34
1/2 anonim válasza:
a felvi.hu-n találsz pályaorientációs teszteket, ahol szakmát is ajánlanak
2/2 A kérdező kommentje:
kössz eddig ez is megteszi ;)
2013. jún. 7. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!