Van itt valaki aki a Veres Péter gimibe volt vagy megy szóbelizni emelt bioszból és kémiából?
Hát nem tudom :( Mondjuk tény,h biosz szóbelin eléggé szemetek voltak veled :S
De ne keseredj el,ha nem sikerül,mostmár tényleg csak néhány százalékkal kell jobbat írnod,mint tavaly.
Én is eléggé bizonytalan vagyok,h most akkor bekerülök-e,vagy nem, éppem ezért elterveztem egy csomó mindent,hogy ha nem vennének fel,mit fogok csinálni. Olyab dolgokat,amikre mindig is vágytam,és ha orvosira bekerülnék,nem tudném őket megcsinálni kb. soha. Szóval ne keseredj el,inkább próbálj ki új dolgokat! :-)
Kérdező! Ne keseredj el és semmiképp ne add fel!
Ahhoz, hogy bekerüljek oda, ahova jelentkeztem 15 pontot kell csökkennie a ponthatárnak:(( Szerintem nekem nem jön össze idén, lehetetlen, hogy ennyit csökkenjen..de én sem adom fel!
Igen,mikor megláttam a ponthatárokat,gondoltam,h azok,akik már lemondtak arról,h felveszik őket,össze fognak esni a boldogságtól..:-)
Nekem 414 pontom van,azt hittem,h épp h csak be fogok kerülni Szegedre,erre 30 ponttal haladtam meg a ponthatárt...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!