Van itt valaki aki a Veres Péter gimibe volt vagy megy szóbelizni emelt bioszból és kémiából?
Én is kihagytam egy évet, tavaly sajnos nem vettek fel :(
Gratulálok, nagyon jók lettek az írásbelijeid :) 422 ponttal sztem nem kell félned annyival tuti felvesznek. Holnap pedig szorítok Neked. :)) Majd írd meg hogy ment.
Mit húztál?? Jajjj hát nekem meg a kémiám amilyen jól sikerült olyan rosszul sikerült a biosz :((( Annyira elvagyok keseredve egésznap csak ezen jár az agyam. És az a durva h nagyon könnyű tételt húztam, és elsőre tökre örültem neki aztán mikor elkezdtem mondani kb semmit se pipálgattak a lapon, és a végén olyanokba kérdeztek bele hogy húúú. Az se tudtam a végén h fiú vagyok vagy lány. :(
38 pontot szerettem volna elérni de már örülök ha 30at kapok. És így kb 380 pontom lesz ami nagyon nem biztos h elég lesz Szeged gytk-ra bár mindenki pontcsökkenést mond de nem hiszem h 389ről lemenne 380ra :(
Jaa am ezt húztam :
"A tétel: ozmózis (fogalma, mechanizmusa(pl energetikai szempontból), biológiai jelentősége: növények gázcserenyílásainak működése, emberben szöveti nedv keletkezése, nefronban visszaszívás, tejcukorérzékenység, oka)
B tétel: szimbiózis (fogalma, 3 példa, endoszimbióta elmélet 2 bizonyítékkal, emberben hol vannak bélbaktériumok, mi a jelentőségük, meg a szöveggel kapcsolatban volt kérdés, ami a bélbaktériumokról szólt,és még hogy miért tudnak jól alkalmazkodni a baktériumok, milyen problémát jelent ez a gyógyászatban)"
én már annak is örülnék ha tudnám hány pontot adtak a szóbelire, meg persze a ponthatárokat is szeretném már tudni csak annyira félek h nem kerülök be.
Hát egyáltalán nem voltak kedvesek, két nő és egy pasi volt bent, nem tudtam a választ, erre a nő beszólt nekem h na erre is találjon ki valami okosságot. Egyáltalán nem voltak olyan hű de segítőkészek. Ha nem tudtam valamit nem azt h rávezettek volna, hanem jó akkor ugorjuk át ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!