Hol találom ennek a dolgozatnak a B csoportját? Kaposi József-Szabó Márta - Száray Miklós történelem 1. témazáró feladatlapok:www.ntk.hu/c/document_library/get_file? Uuid=1e8d2339-3a57-4619-9821-7b1677c12a81&groupId=10801 ez csak az A.
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, az A csoport meg van, csak a B kéne..2013. jún. 5. 16:30
1/6 anonim válasza:
nos nekem megvan ez a könyv, de legkorábban holnap tudnám bescannelni, ha az még nem késő.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi, de pont holnap írunk és én meg ma tudtam meg,h ez lesz a doga...lefotózni nem tudod? vagy hagyjuk az egészet majd összehozok valamit.. még egyszer köszi:)
2013. jún. 5. 19:30
3/6 anonim válasza:
nem is nyitja meg nekem sajna, így nem tudom melyik az. Egyébként csak a 12. évgolyamé van lenn, a 9.-est holnap tudnám padlásról lehozni, bocsi :(
5/6 anonim válasza:
Nekem is jól jönne, légyszi küldje el valaki nekem is!
6/6 anonim válasza:
Kedves bárki, az A csoport kerdeseit be tudnatok kuldeni? Surgos lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!