Biomérnök: Pest vagy Debrecen?
Nagyon nehéz tanácsot adni, mert mindenki a maga tapasztalatai alapján ítél, és kevés olyan van aki mindkét egyetemről hitelesen tud nyilatkozni!
A másik az, hogy neked is és nekem is más jelenti a jó oktatást, jó társaságot stb.
Én Debrecenbe járok és jól érzem magam, van követelmény rendesen, de nem vagyok izzadság szagú...:)
De hallgass meg másokat is!
Én BME-re járok és szeretem. Úgy tudom, hogy nekünk több kémia kell, mint Debrecenbe (de javítsatok ki, ha tévedek). A képzés a legtöbb tárgynál jó színvonalú, a tanárok között van jobb-rosszabb, de alapvetően érthető és teljesíthető. Vannak persze nagyon kemény tárgyak is, de hol nincsenek...
Ami nekem nagyon tetszik, hogy vannak emelt szintű tárgyak, amik egy-egy részterületbe nagyobb betekintést engednek, és lehet emelt szintű diplomát is szerezni.
Persze, tudom, hogy így nehéz megválaszolni, igazából arra gondoltam, hogy kinek milyen tapasztalata van egyikről-másikról, csak rosszul fogalmaztam meg :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!