Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 21 évesen gáz elkezdeni...

21 évesen gáz elkezdeni egyetemre járni?

Figyelt kérdés
Óvodában egy évet továbbmaradtam és ötéves gimnáziumban érettségiztem. Állatorvosnak szeretnék tanulni, ami ugye 5 év, és mivel idén nem fognak felvenni, nem tudom, hogy kihagyjak egy évet vagy elmenjek a második szakra, amihez igazából nincs sok kedvem...
2013. jún. 2. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

amikor a tanítón voltam alkalmassági vizsgán

50 éves mamám is voltak akik idén jelentkeztek

2013. jún. 2. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. Sose késő tanulni szerintem. Egyik ismerősöm most 29 lesz és tavaly kezdett fősulira járni. Meg fogod látni, hogy még idősebbek is lesznek nálad! Nehogy emiatt ne legyél az ami szeretnél!
2013. jún. 2. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 24 leszek mikor végre el tudom kezdeni...sosem késő! :)
2013. jún. 2. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem gáz
2013. jún. 2. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, főleg hogy egyetemen a kor "összemosódik", nem olyan mint középiskolában hogy érzed a különbséget egy 15 és egy 17 éves tanuló között, egyetemen mindenki egy kalap alá kerül, nem nagyon lehet megállapítani hogy ki hány éves.Én nappalis vagyok, van 28 éves csoporttársam is :) És mikor elsős lettem az átlag korosztály pont olyan 20-21 körül volt, kevés 18 éves volt közöttünk.
2013. jún. 2. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

29 éves vagyok, elsőéves egyetemista. Egyáltalán nem tartom magamat gáznak, ahogyan a csoporttársaim sem. De mondok még meredekebbet, igaz nem a mi évfolyamunkon, hanem egyel felettünk, egy 58 éves úriember tanul, ez lesz az első diplomája.

Úgyh a helyedben az álmaimat követném, a 21 év nevetségesen fiatal (most hirtelen abban sem vagyok biztos, h van-e a csoportunkban 21 év alatti). Ha szintemelőznöd kell, akkor fordítsd a tanulásra a következő "lyukas" évedet, ha van hol, akkor dolgozz (állatorvosi mellett hidd el, jól fog jönni a tartalék pénz), és vágj bele jövőre.

Sok szerencsét!

2013. jún. 3. 23:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat, el sem tudjátok képzelni mennyit segítettetek...

Sajnos a kémiámat nagyon elszúrtam, 22 pontos lett az írásbelim, de ha valami hatalmas csoda miatt felvennének, az első vizsgámon megbuknék, így egy évet a kémiának/biosznak fogok szentelni és jövőre újrapróbálom:)

2013. jún. 4. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!