21 évesen gáz elkezdeni egyetemre járni?
amikor a tanítón voltam alkalmassági vizsgán
50 éves mamám is voltak akik idén jelentkeztek
29 éves vagyok, elsőéves egyetemista. Egyáltalán nem tartom magamat gáznak, ahogyan a csoporttársaim sem. De mondok még meredekebbet, igaz nem a mi évfolyamunkon, hanem egyel felettünk, egy 58 éves úriember tanul, ez lesz az első diplomája.
Úgyh a helyedben az álmaimat követném, a 21 év nevetségesen fiatal (most hirtelen abban sem vagyok biztos, h van-e a csoportunkban 21 év alatti). Ha szintemelőznöd kell, akkor fordítsd a tanulásra a következő "lyukas" évedet, ha van hol, akkor dolgozz (állatorvosi mellett hidd el, jól fog jönni a tartalék pénz), és vágj bele jövőre.
Sok szerencsét!
Nagyon köszönöm a válaszokat, el sem tudjátok képzelni mennyit segítettetek...
Sajnos a kémiámat nagyon elszúrtam, 22 pontos lett az írásbelim, de ha valami hatalmas csoda miatt felvennének, az első vizsgámon megbuknék, így egy évet a kémiának/biosznak fogok szentelni és jövőre újrapróbálom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!