Tanácsot szeretnék, Diákhitelt hogyan szerezhetnék az alább leírtak alapján?
Szeretnék tőletek tanácsot kérni, és most teljesen minden viccet félretéve komolyan.
22 éves elmúltam, és érdekelne az hogy van e még lehetőségem arra, hogy valahogy részt vegyek egy felsőoktatásban, azon belül is egy olyan szakon (teljesen mindegy) amely olyan képzési szinttel rendelkezik amelyhez lehet igényelni Diákhitelt is ?
Nem végeztem még el OKJ-t, de azzal is tisztában vagyok, hogy új szabályozások voltak a múlt év során, amellyel a legutolsó korhatár az azt hiszem 21 év lett, de nem vagyok benne biztos !
Tudom nagyon nagy butaság a Diákhitel, és senkinek sem ajánlott a felvétele, én is hónapokig ódzkodtam tőle de mostanáig odáig fajult 1-2 nehézség és dolog, hogy "gyorsan" kellene valami segítség, és a Bankokhoz érthető módon nem akarok folyamodni.
Legalább valamilyen szakmát is szereznék, ha szimpatikus lenne, de félek, hogy ingyenes erre már nem lesz lehetőségem és akkor a DH pénzét költhetném a továbbképzésre, amellyel szintén ugyanott lennék mint most.
Ezekbe a dolgokba most nem is akarnék bele menni, csak a lényeg hogy van-e még esélyem, valami trükközéssel stb...
Előre is köszönöm nektek a segítségeket, és a válaszokat !
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!