Kedves idén érettségizők! Ti mernétek felvenni diákhitelt a továbbtanuláshoz?
Kizárt, fel nem vennék diákhitelt, azzal jól rá....-nék később, az biztos.
Én is most megyek egyetemre, de ha nem jutnék be államira akk biztos 12 évet kihagynék hoyg a pénzt megkeressem rá, ha lenne rá lehetőségem.
Hát ne mtudom.. nézd, szerintem 3 milla az kicsit sok, és mire elkezdesz dolgozni már lesz az 6 milla is...
Hát figyelj, én is azt gondolom, hogy a diákhitel egy befektetés, de csak olyan szakra érdemes befektetni, amivel a későbbiekben el is tudsz helyezkedni és nem fog gondot okozni a visszafizetés.
Nekem például a megélhetés miatt kellett felvennem, mert muszáj volt: vagy elmegyek dolgozni érettségivel (HA találok munkát), vagy felveszem és tanulok. Inkább az utóbbit választottam. Igaz, hogy diplomás ápolónak tanulok, ami itthon nem fizetett szakma, de külföldre tervezem az életemet, így nem hiszem, hogy gondot jelentene majd visszafizetni.
Úgyhogy jól meg kell gondolni és mérlegelni kell. Meg tisztában kell lenni a képességeiddel, hogy biztosan bírni fogod e a szakot, és remélhetőleg nem esel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!