Ha a betegségek érdekelnek, illetve az emberi szervezet működése, de nem akarok orvosira menni mit tegyek? Van ehhez hasonló szak vagy valamilyen szak amin belül lehet ilyenre szakosodni?
Hát...biológia szakon biztos tanulnak erről is...de ott meg csomó mást is kell ugye, az meg gondolom nem tetszik:S
Amúgy két évvel érettségi előtt még én is pont úgy voltam mint te, aztán mégis az orvosin kötöttem ki...:D Gondolom ez most nem segítség, de azért gondold át, lehet még formálódik a dolog:)
Első vagyok. Eszembe jutott még vmi: orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus
Olvass utána felvi.hu-n! Szerintem érdekes lehet:)
Biológusin tanulsz a betegségekről, az emberi testről. Sőt, még boncolsz is :) (igaz csak állatokat)
Csak a növényekről is ugyanannyit- sőt többet kell tudnod, mint például a betegségekről. Szerintem a biológus, ami a legjobban hasonlít az orvosihoz.
Ha nem jön be a biológia és értesz valamennyire a fizikához és a kémiához akkor az orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus szakirányt válaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!