Közel leszek a harminchoz, mire leérettségizek. (gyerek+ meló mellett). Ha megvan a megfelelő pontom, nem késő jelentkezni fősulira? Igazából valami eü-s dolog érdekelne. Ez most hogy működik? Fizetős van csak ennyi idősen?
Figyelt kérdés
Emelt érettségiért külön kell fizetni? Sajnos későn jöttem rá, mit akarok :(2013. máj. 25. 18:45
11/25 anonim válasza:
szia, én nem tudok jól mozogni az egészségügyi dolgokban, de azt tudom, hogy sosem késő:) orvosi sajnos már nem a legjobb ötlet a nagyon hosszú képzés miatt, bár ha beéred mondjuk általános orvosival, az 6 év, és lehetsz háziorvos. csak neked sajnos(egyébként hálistennek), nincs levelező orvosi képzés. sok sikert, és sose add fel:)
12/25 anonim válasza:
Az a baj, hogy a legtöbb egészségügyis szak csak nappalin indul.:(
13/25 anonim válasza:
"Közel leszek a harminchoz, mire leérettségizek."
Atyaég, hányszor buktál?
14/25 anonim válasza:
Utolsó! Hogy te milyen tapló vagy! Bár ez a százalékodon is látszik.
Például lehet valakinek szakmunkás végzettsége is, aztán később, felnőtt fejjel áll neki az érettséginek.
15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Régebben már néztem szülésznő szakot, az ( ha jól emlékszem,) levelezőn volt, de kellet volna hozzá 3 év szülészet-nőgyógyászaton eltöltött 3 év gyakorlat.. Ja, és fizetős :(
" atya ég, hányszor buktál?"
Képzeld, máshogy alakult az életem, 9. után otthagytam a sulit, majd 2 tanfolyamot végeztem, így lett 2 szakmám, mostanra viszont beláttam, hogy egyikkel sem tudok igazán mit kezdeni....
2013. máj. 25. 21:26
16/25 anonim válasza:
Felsőfokú szakképzés nem érdekel? Ott is van egy pár jó. Esetleg más szak?
17/25 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, milyenre gondoltál?
2013. máj. 25. 22:51
18/25 anonim válasza:
Te jóég!!! Az egészségügyi szakok nagy része, amúgyis halott, fizetés jó ha eléri a 100.000-et diplomával, de persze ajánljuk a felsőfokú szakképzéseket!!! Azokban aztán van szajré...
19/25 anonim válasza:
Utolsó! Az egészségügyben konkrétan tudok olyan szakot, ahol 150et is lehet keresni felsőfokú szakmával diploma nélkül./Bár ebben benne van pár készenlét./ Először gondolkodj.
20/25 anonim válasza:
Gyógyszertári asszisztens nem érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!