Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Közel leszek a harminchoz,...

Közel leszek a harminchoz, mire leérettségizek. (gyerek+ meló mellett). Ha megvan a megfelelő pontom, nem késő jelentkezni fősulira? Igazából valami eü-s dolog érdekelne. Ez most hogy működik? Fizetős van csak ennyi idősen?

Figyelt kérdés
Emelt érettségiért külön kell fizetni? Sajnos későn jöttem rá, mit akarok :(
2013. máj. 25. 18:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%
szia, én nem tudok jól mozogni az egészségügyi dolgokban, de azt tudom, hogy sosem késő:) orvosi sajnos már nem a legjobb ötlet a nagyon hosszú képzés miatt, bár ha beéred mondjuk általános orvosival, az 6 év, és lehetsz háziorvos. csak neked sajnos(egyébként hálistennek), nincs levelező orvosi képzés. sok sikert, és sose add fel:)
2013. máj. 25. 19:58
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a legtöbb egészségügyis szak csak nappalin indul.:(
2013. máj. 25. 20:00
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

"Közel leszek a harminchoz, mire leérettségizek."

Atyaég, hányszor buktál?

2013. máj. 25. 20:32
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! Hogy te milyen tapló vagy! Bár ez a százalékodon is látszik.

Például lehet valakinek szakmunkás végzettsége is, aztán később, felnőtt fejjel áll neki az érettséginek.

2013. máj. 25. 20:36
 15/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Régebben már néztem szülésznő szakot, az ( ha jól emlékszem,) levelezőn volt, de kellet volna hozzá 3 év szülészet-nőgyógyászaton eltöltött 3 év gyakorlat.. Ja, és fizetős :(

" atya ég, hányszor buktál?"

Képzeld, máshogy alakult az életem, 9. után otthagytam a sulit, majd 2 tanfolyamot végeztem, így lett 2 szakmám, mostanra viszont beláttam, hogy egyikkel sem tudok igazán mit kezdeni....

2013. máj. 25. 21:26
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Felsőfokú szakképzés nem érdekel? Ott is van egy pár jó. Esetleg más szak?
2013. máj. 25. 21:30
 17/25 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, milyenre gondoltál?
2013. máj. 25. 22:51
 18/25 anonim ***** válasza:
31%
Te jóég!!! Az egészségügyi szakok nagy része, amúgyis halott, fizetés jó ha eléri a 100.000-et diplomával, de persze ajánljuk a felsőfokú szakképzéseket!!! Azokban aztán van szajré...
2013. máj. 25. 23:41
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Az egészségügyben konkrétan tudok olyan szakot, ahol 150et is lehet keresni felsőfokú szakmával diploma nélkül./Bár ebben benne van pár készenlét./ Először gondolkodj.
2013. máj. 26. 09:53
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyszertári asszisztens nem érdekel?
2013. máj. 26. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!