Biológia emelten mennyire nehéz kb.20-25 pontot összeszedni?
Figyelt kérdés
50ből kb 20 pontra lenne szükségem, mindig tanultam évközben, kivéve öko...11-én megyek. Összehozhato? ://mert csak ma kezdtem el szóbelire tanulni..2013. máj. 24. 21:31
1/6 A kérdező kommentje:
Csak a szóbelire gondolok, bocsi!
2013. máj. 24. 21:32
2/6 anonim válasza:
Hát még 2 hét van... Azalatt simán megtanulhatod.
3/6 anonim válasza:
Nem nehéz. Az egyik feladat egy kicsit szövegelemzős, ott simán összeszedsz 15 pontot minimális háttértudással (de gondolom azért van valami). Lesznek segítő kérdések, így olyan dolgok is eszedbe jutnak majd, amit alapból nem is mondanál el, ha csak a tétel címére néznél. Úgyhogy igen, összehozható. Főleg, ha addig tanulsz még egy icipicit, akkor ettől több pontod is lesz :)
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, azért mindig igyekeztem rendesen tanulni órákra, csak kivéve öko, mert addig nem jutottunk el...20 pont kellene legalább, hogy meglegyen a plussz 50 pontom..:/ az legalább 100% közeppel lenne egyenlő, ami nekem bőven jó lenne. :) csak olvasgatom a könyveket, kezdek kifogyni az erőből. XDköszönöm a biztató valaszokat! =)
2013. máj. 25. 11:41
5/6 anonim válasza:
Szerintem ne izgulj, tavaly nekem mind a két tételem olyan volt, amiről gyakorlatilag semmit sem tudtam. Mikor megnéztem, rosszul is lettem, féltem,hogy megbukok. De így is sikerült összeszednem 25 pontot. :D
6/6 A kérdező kommentje:
Júújj, kérlek...mondd a titkod! :D hogy csináltad?:D mit kezdjek magammal, ha a kérdést se értem, nemhogy beszéljek róla! Xd
2013. máj. 28. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!