Ha a Debreceni Egyetem vegyészmérnök szakára vesznek csak fel, szerintetek érdemes inkább várni egy évet, és jövőre újra jelentkezni BME-re?
Én is az elsőnek adok maximálisan igazat!
(azzal kiegészítve, hogy - szerintem - egy hangyányit sznob vagy)
Nem írtam, hogy többet. Pont azt írtam, hogy szerinted ér többet. :
"Ha (ahogy írtad) "csak" a Debreceni Egyetemre"
Nem értem, hogy ha utálsz tanulni, akkor miért oda jelentkezel ahol - szerinted - a legtöbbet kell tanulni?
Valaki itt írta, hogy az életben nem attól leszel jobb, hogy milyen egyetemen végeztél Magyarországon, hanem a tudásod és a tehetséged fog minősíteni!
(A világon van egy pár "sztár" egyetem, aminek az elvégzése valóban sok előnyt jelenthet, de ilyen egy sincs Magyarországon, bár a magyar egyetemek a ranglistákon viszonylag jó helyen állnak.)
Szerintem a kérdező valamiféle önigazolást akar: tanulni utál, de a "legjobb helyre" akar menni, más nem is jó?...
(én nem láttam a hivatkozott kiadványt, de egy ismertető anyagban kizártnak tartom hogy karokat minősítsenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!