Ha a Debreceni Egyetem vegyészmérnök szakára vesznek csak fel, szerintetek érdemes inkább várni egy évet, és jövőre újra jelentkezni BME-re?
A Debreceni Egyetemen nagyon jó a vegyész képzés. A helyi cégek elsődlegesen DE-s diplomásokat alkalmaznak.
Ha külföldön akarsz érvényesülni, azt egy fél év után nem az egyetemed neve, hanem a tudásod és a képességed alapján fogják díjazni. A legtöbb helyen a tudás számít, nem az egyetem neve. Kár az egyetem neve mögé bújni...
Na de, ha nem vesznek föl jövőre sem?
Én inkább elkezdeném a DE-en
De te tudod
Ha (ahogy írtad) "csak" a Debreceni Egyetemre vesznek fel most, akkor jövőre sem fognak felvenni a MBE-re, vagy ha mégis akkor nagy ívben kibuksz, vagy épp hogy átcsúszkálsz a vizsgákon. Mert az ott lévők többségét elsőre felvették, nem pedig csak sokadik próbálkozásra, így beláthatod hogy ők okosabbak lesznek mint te.
Lehet hogy fáj ezt hallani, de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!