Mi történik akkor ha megbukom emelt szintű fizika érettségin?
Figyelt kérdés
Ma írtam meg az emeltet és borzasztóan sikerült. De előtte már 6 tantárgyból érettségiztem. Na most a kérdés az az, hogy ha megbukok fizikán és nem akarom újra írni, akkor megkapom-e az érettségi bizonyítványomat?2013. máj. 16. 20:26
1/5 anonim válasza:
Igen, ha megvan 4+1 érvényes vizsgád, akkor megkapod a bizonyítványt, amibe egyes nem kerülhet.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! És ez mennyire biztos? mert én azt hallottam, ha nem sikerül akkor ősszel újra kell próbálom vagy valamikor mert ha már elkezdtem akkor muszáj megcsinálnom és addig nem kapok bizonyítványt amíg nincs meg.
2013. máj. 17. 14:48
3/5 anonim válasza:
100%-ig biztos, mert ez a jogszabály.
Én meg azt hallottam, hogy tavaly vége lesz a világnak a maja naptár miatt.
Hallani sok mindent lehet, viszont a kormányrendelet nem hazudik.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor az úgy nagyon jó. :) Szerinted ha nem akarok egy kettes fizika érettségit a bizonyítványomba, akkor el se menjek szóbelizni? (nem számít sehová, oda már biztos nem megyek ahová kellene)
2013. máj. 17. 19:04
5/5 anonim válasza:
Hát, akkor csak ezt választhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!