Ha nincs meg emelt szinten az egyik tárgyból a 25%, akkor nem mehetek el szóbelire?
Értem. Köszönöm,hogy válaszoltál,mert kíváncsi voltam. :)
Nekem a biosz írásbeli olyan 60 lesz, egy jó szóbelivel még max 70-et lehet kihozni belőle, de a kémiát én is elrontottam, olyan 28 pont amim biztos megvan! de igazából a számításokra csak 2-3 pontokat adtam, mert számoltam én, csak nem tudom mennyi pontot lehet pontosan rá adni.. :D de én is orvosira készülök,így a bioszom miatt kicsit reményekedem,mert nem duplázni akarok,hanem mindent vinni, azok meg jól sikerültek. akkor sok sikert!
Köszi,neked is sok sikert! Most jött az infó a kémia tanárunktól,hogy kijavított már pár érettségit,és az átlag 38 !! és 4 db. 90 fölötti van(de azok vegyészmérnöknek akarnak menni,szóval ilyen szempontból nem számít).Számolgattam,és elég sok 38 alattinak kell lennie,ha 38 az átlag, 4 db. 90 fölöttivel :O szóval nem csak nekem lett rossz..
Ja meg amúgy nekem a töri nagyon nem lett jó.. tudás is kellett volna hozzá,nem csak a térkép,ez volt a baj....törivel mindig is hadilábon álltam,4-esre nagy nehezen feltudtam húzni magam év végére,és jött egy iylen érettségi...nagyszerű..:(
szép átlag xD
töriből az eleje,a feladatos nekem sem lett valami fényes, olyan 65-70%os,ha jól emlékszem.. és valóban most többet kellett tudni, kevés dolgot lehetett leolavasni, kiolvasni a forrásból
de mindegy:D
hova készülsz tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!