Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy is van az Érettségi? 25...

Hogy is van az Érettségi? 25 ponttól kettes, de 12,5 ponttól mehetek szóbelire?

Figyelt kérdés
100 pont esetében (magyar, matek eddig annyi volt)
2013. máj. 7. 14:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25 ponttól kettes, de azt hiszem úgy van hogy 10 pont felett mehetsz már szóbelizni.
2013. máj. 7. 14:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
25 ponttól kettes, és 12 ponttól mehetsz szóbelizni (fél pont nincs is), és kis é.
2013. máj. 7. 14:26
 3/14 A kérdező kommentje:

az én hejesirasomat ne krítízald, tőkéletesen irok.

Köszi, akkor megnyugodtam :D

Matek szerintem könnyű volt, azt biztos meglesz annyira, hogy ne kelljen szóbeli. Csak magyartól féltem.

2013. máj. 7. 15:10
 4/14 anonim ***** válasza:

helyesírásomat, írok.

Magyarból buksz? :D

2013. máj. 7. 15:57
 5/14 A kérdező kommentje:

szóbelin biztos nem, de ahogy olvashattad a magyar írásbeli félreérhető volt. (főleg a 12 pontos táblázat).

Az érvelésről meg nem volt mit érvelni, a tanárok szerint, a napóleonos összehasonlításokról meg nem lehetett 1 oldalnál többet írni. (nem hivatalos szaktanári kijelentések).

Ezt az idei érettségit nagyon elszámolták :D

2013. máj. 7. 16:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Na de a novella az sem tetszett?
2013. máj. 7. 19:40
 7/14 anonim ***** válasza:
Van, aki csak kifogásokat keres
2013. máj. 7. 19:41
 8/14 A kérdező kommentje:

de, amúgy útólag megbántam, csak mi kicsit "gyengébbek" vagyunk, így a tanárunk érvelést javasolt mindenkinek, hogy arról a hülye is tud írni.

Az hogy kifogásokat keresnek, hát azt nem rám lehet mondani hanem azokra a nem hivatalos forrásokra amit a HVG-n is fenn vannak mint nem hivatalos források.

Ők kritizálják, nekem sok gondom nem volt vele, csak jeleztem, hogy kevés pontom lesz. DE amúgy a híradóban is benne lesz vagy benne volt.

2013. máj. 7. 20:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Minden éven azt mondják, hogy nehéz volt...
2013. máj. 7. 20:22
 10/14 A kérdező kommentje:

nem, a szövegértés könnyű volt, könnyebb mint az átlag, csak félreérthető.

Volt egy táblázat, és be kellett írni megállapításokat. De volt olyan négyzet, ahol már volt megállapítás, de volt még egy felsorolásjel és oda is kellett még egyet írni.

Ahol nem volt felsorolás, oda meg volt, hogy nem volt elég 1 válasz, de ez a feladatban nem lett közölve. Csak az, hogy ahol hiányos a felsorolás oda kell válasz.

De szerintem te megint úgy nyilatkozol, hogy meg se nézted, sőt nem is értelmezted. Hiányosak a feladatok utasításilag!

2013. máj. 7. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!