Mi a véleményetek a gimnáziumrol? Miért jobb vagy rosszabb, mint egy bármilyen szakkozép?
Ez nem ide való... de én gimis vagyok, és 1000x jobb, mint egy szakközép (van barátom, aki oda jár), sokkal válogatottabbak az emberek ide -> kevesebb, sőt nincs is olyan, aki miatt ne lehetne órát tartani, valamint ez a továbbtanulásra készít fel...
És a jelenlegi kormány amúgy is vágja le azt az ÁLTALÁNOS TUDÁST, amit szakközépben, szakiskolában meg kell tanulnod, érdeke, hogy hülye maradj... szerintem jó, hogy tanulunk olyanról, hogy Moliére, Rousseau, Swift... De ha nem tervezel továbbtanulni, értelmiségi környezetbe járni, nem muszáj a gimi, vagy mívelődj magad :D
gimiben sokkal globálisabb tudást kapsz, a jobb helyeken gondolkodó emberré nevelnek, nem egy báránnyá aki követi a nép akaratát, és fogalma nincs arról, hogy mi van körülötte.
szakmát gimi után is tanulhatsz, viszont érettségizni szakközép után sokkal nehezebb.
arról nem is beszélve, hogy szakközépben a társaság is visszahúz, mert ott az a standard, hgoy nem tanulnak, mígh a jobb gimikben az, hogy mindenki ötöst, minimum 4est akar.
4:
"szakmát gimi után is tanulhatsz, viszont érettségizni szakközép után sokkal nehezebb. "
Ha nem tudod mit jelent az a szakközépiskola, és összekevered a szakmunkásképzővel, akkor minek válaszolsz?
De pl. egy "Hunfalvy (szki) van olyan erős,
mint egy gimi
azert a szakkozepeket ( most mar szakGIMNAZIUM ) sem kell lenezni :)
Legtobb esetben oda celtudatos emberek mennek, akik legalabb az iranyt belovik.. es sokkal NEHEZEBB mint a gimi..
Lehet offolni :) oszinte velemeny
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!