Én is a Szent Imre Katolikus gimiben szeretnék felvételizni.
A felvételi nehéz volt? Vagy egyáltalán hogy történik az egész? Köszi előre :)
2017. jan. 11. 13:23
23/25 A kérdező kommentje:
Nem árulom el a nevem! :)
2017. febr. 4. 18:11
24/25 anonim válasza:
Konkrét tapasztalatokat esetleg tud valaki mondani a szóban forgó sulival kapcsolatban. Csak azért érdekelne mert van pár csoporttársam az egyetemen akik onnan jöttek (mármint a Szent Imréből) és már többször magyarázták, hogy nagyon kemény hely, de konkrétumokat eddig nem nagyon említettek, én pedig azt gondoltam csak túloznak.Aztán már nem csak ők hanem más Nyíregyháziak is mondták, hogy brutális,engem meg elkezdett érdekelni, hogy mégis mitől.Olvastam néhány régebbi, de elég hajmeresztő sztorit itt a portálon, hogy például valakiről megtudták, hogy alkoholt fogyasztott egy sulitól teljesen független buliban és igazgatóit kapott. Írtak olyat is, hogy egy tanár képes volt sulin kívül az utcán odaszólni egy srácnak, hogy a barátnőjével ne fogják egymás kezét.Az a gimi ahova én jártam olyasmi volt mint az egyetem azzal a különbséggel, hogy hivatalosan csak hetedik óra után mehettél ki rágyújtani (és a hangsúly itt a hivatalosan szón van),én azt hittem minden gimi hasonló, de el nem tudtam képzelni, hogy vannak olyan helyek ahol ennyire durván belemásznak a diákok életébe.Szóval a kérdésem, hogy ez helytálló?Tényleg olyan brutális a légkör mint mondják és ha igen miben nyilvánul még meg (a fentieken kívül)?
2020. jún. 30. 20:29
25/25 anonim válasza:
Tényleg brutális a légkör nem túloznak, bár én már 3 éve eljöttem. Akkor még nagyon kemény hely volt, jó kis gyomorgörcsök Urbánné órája ellőt....Azok a boldog szép napok. A barát+ barátnős sztori számomra nem olyan elképzelhetetlen, hogy megtörtént, eléggé keményen fogták ezt is.Pl.: A suliba a folyosón rád szóltak ha megölelted a párod. Érdekes hely az fix, de ettől függetlenül szerintem jó is. Mármint annak aki bírja ezt. No cigi, No pia, No szex. HIVATALOSAN!!! Bár vannak azért elég ütős sztorik. NA mindegy....De hát most na...Ha már egyszer katolikus suli, akkor milyen legyen ha nem szigorú. A tanárok között viszont voltak embertelenek...De azok az igazi gonosz tanárok....Bár szerintem az mindenhol van.
Na szóval higgy Nekik kedves 24 s.....mert tényleg brutál hely, de mellette egy baromi jó közösség is.Én büszke vagyok rá hogy oda jártam :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!