Jogosult vagyok így még az ingyen OKJ-ra?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van már egy felsőfokú OKJ szakképesítésem, amit térítésmentesen szereztem, és kinéztem magamnak egy sima középfokú OKJ képzést esti vagy levelező tagozaton. Az most akkor térítésmentes lenne nekem, vagy sem? Gondolom nem, csak azért nem vagyok benne biztos, mert a felsőfokú OKJ-s ösztöndíj a 12 felsőfokú "ösztöndíj-alapomból" vonódott le,nem? 24 múltam, ha az számít.
Remélem érthető voltam, ha mégse, szóljatok. Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget!
2013. máj. 7. 22:27
1/1 anonim válasza:
1 OKJ ingyenes és az is csak nappali tagozaton (talán még levelezőn) és az is csak 23 éves korig, évvesztesség esetén 24-ig.
Az hogy az OKJ felsőfokú vagy emelt vagy közép vagy alap az semmit nem számít, okj az okj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!