OKJ vizsga visszamondása. Lehetséges?
Figyelt kérdés
5 éve járok egy szakközépiskolába,tavaly érettségiztem.Ebben az évben vizsgázunk szakból.(nappali tagozatos,ingyenes),azonban meggondoltam magam,és mégse tenném le a vizsgát.Azt szeretném tudni,hogy ez lehetséges e,és ha igen akkor ingyenesen kezdhetek jövő évtől egy másik okj-s szakmát,vagy fizetnem kell érte mert már voltam okj-s oktatáson(de magát a vizsgát nem tettem le)?2013. máj. 2. 07:52
1/3 anonim válasza:
Semmi jelentősége, hogy elmentél-e vizsgázni vagy sem. A törvény nem úgy foglamaz, hogy az első vizsga jár ingyen, hanem a vizsgára való felkészülés. Érdekes is lenne, ha mindenki mindig "meggondolná" magát vizsga előtt és a hatodik képzést és végiglubickolná ingyen.
2/3 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy aki nem ment el vizsgázni, azzal visszamenőleg kifizettették a képzés költségét. Szóval első körön menj be a tanulmányiba érdeklődni. De egészen biztos vagyok abban, hogy tökmindegy, hogy levizsgázol-e, a következő szakmádért már fizetned kell. Akkor meg inkább tedd le a vizsgát, jól jöhet még az a papír!
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták abban az iskolában ahova jövőre menni szeretnék,hogy csak az számít hogy van e papírom a szakmáról,de igazán ő se tud róla sokat,mert nagyon sok minden változni fog az oktatásban.Szóval igazán senki se tud semmi konkrétumot:(
2013. máj. 9. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!