Szerintetek van esélyem?
Figyelt kérdés
8-os vagyok, a dombóvári Apáczai Csere János Szakközépiskolába jelentkeztem belügy/közbiztonság szakra.
Ma volt egy alkalmassági vizsgám.
És fekvőtámaszt, ingafutást, felülést és kötélmászást kellett csinálni.
A fekvőtámaszból 30 mp alatt 20-at, igafutás (faltól falig kör) 11,93 mp, felülés 1 perc alatt 25, és a kötélmászás nem sikerült. Most nagyon bepánikoltam, hogy nem fognak felvenni. Tanácsokat kérek! :(
2013. ápr. 5. 21:40
1/5 anonim válasza:
Igazából erre nem lehet tanácsot adni. A múltat nem tudod megváltoztatni. Akkor se keseredj el, ha véletlenül nem fognak felvenni, lehet hogy most úgy érzed, de ez nem olyan borzasztó nagy útválasztó az életedben.
2/5 A kérdező kommentje:
Majd írok, hogyha kiderült! :)
Csak azért elég jó szak, ha nem vesznek fel akkor majd megyek közgazdaságra vagy informatikára!:)
2013. ápr. 6. 14:41
3/5 anonim válasza:
Ne keseredj el, mert nem tudhatod, hogy a többi jelentkező hogy teljesített és milyen pontokat vitt. Egyébként, ha nem vennének fel és van rá lehetőség, akkor adj be fellebbezést, hátha még úgy sikerülni fog.
4/5 A kérdező kommentje:
Informatikára vettek fel, szerintem az volt a baj, hogy nem elsőnek jelöltük meg a belügyet.
2013. máj. 1. 10:19
5/5 anonim válasza:
Azért majd ha esetleg érettségi után tovább akarsz tanulni, akkor erre figyelj. Mert erősen számít a sorrend. Mindig azt jelöld meg először ahova legjobban szeretnél menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!