Egy bohókás, folyton vidám lánynak milyen munkát (egyetemre szeretnék menni) ajánlotok? 19/L
de mik azok a munkák, amik mégis.. kevésbé monotonak:D pl egy tanítónőnek minden nap történik valami új dolog, (összeverekszik két gyerek, vagy valami:D )
egyébként szeretem a gyerekeket, de nem lennék képes egy osztállyal elbírni.. szeretek segíteni embereken, de ha nagyon megterhelő lelkileg(pl hajléktalanokon, nap mint nap) azt nem bírnám..
jó vagyok matekból, de unalmasnak tartom mostanában sajnos, ezért nem szeretnék mérnöknek menni, meg egyébként se igazán, mert túl komoly foglalkozás hozzám, úgy érzem..
amit nagyon szeretek, az az olvasás, a saját világomban élni, történeteket kitalálni, álmodozni, de ebből nem lehet megélni:D legszívesebben talán író lennék, de abból sem lehet megélni
a kommunikációs képességem nem túl jó, inkább introvertált vagyok, nem szeretek mások előtt szerepelni, előadást tartani, ilyesmik..
viszont ha olyan helyen kellene dolgoznom, ahol egész nap egyedül vagyok, megőrülnék :)
hát kb ennyit tudok leírni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!