Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az gáz ha lány vagyok és...

Az gáz ha lány vagyok és programozó szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
O.o
2013. ápr. 25. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért lenne "gáz", ha érdekel, és van is érzéked hozzá?

Tény, hogy igen kevés a női programozó, viszont amelyik komolyan veszi, az igencsak az élvonalba tartozik.

Kezdj bele önállóan, ismerkedj meg az alapokkal, programozgass a saját örömödre, aztán ha nagyjából "megtaláltad magad", akkor lehet komolyabbra venni kicsit az elméleti részét.

2013. ápr. 25. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Dehogyis, már miért lenne gáz? Jó szórakozást! Szép munka, és még pénzt is adnak érte.
2013. ápr. 25. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz.

Sőt, ha kitanulod a GZDoom-ban programozást, még alkalmazni is tudnánk :)

2013. ápr. 26. 14:20
 4/7 anonim válasza:
Én ismerek lányokat, akik hegesztők... ami pedig egy jóval férfiasabb szakma, mint a programozó, úgyhogy... :)
2013. ápr. 26. 19:12
 5/7 anonim válasza:
Ha nem leszel itt és most a barátnőm, akkor igen.
2013. máj. 10. 14:19
 6/7 anonim válasza:
Én is lány vagyok és programozónak tanulok. Szóval, ha gáz vagy már ketten vagyunk ;) Viszont, ha elfogadsz egy tanácsot: mielőtt jelentkeznél bármilyen programozói képzésre előtte mindenképp érdeklődj körbe, hogy egyes helyeken hogyan tanítanak, mert nagyon fontos, hogy megértsd és követni tudd az anyagot. Sok sikert a továbbiakhoz :)
2013. jún. 10. 23:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Oksa :D
2013. jún. 11. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!