Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egy web-programozó mennyit...

Egy web-programozó mennyit keres? El lehet vele helyezkedni? Lány vok.

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
A nemed lényegtelen. :) A tudásod a fontos. Pl hány programnyelvet ismersz, milyen alkalmazásokat tudsz beépíteni, biztonság, mennyire vagy önálló, pontos, gyors, stb. Felsőfokú nyelvismeret sem árt. Ha csak sima, egyszerű honlapokra gondoltál, azok készítőivel Dunát lehet rekeszteni. Általában magánvállalkozók, aztán vagy megélnek belőle, vagy nem. Ha mutatsz pár referenciát, esetleg tudok segíteni.
2010. jan. 29. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha jó vagy benne, akkor elég sokat, de ez is nézőpont kérdése, kinek mi a sok. A bátyám programozó, már 7 éve ezzel foglalkozik, nagyon jól megy a szekere. De rengeteg munkája, energiája és ideje ment erre, nagyon sokat tanult és olvasott, hogy bővítse tudását. Meg kell hozzá logika is szerintem, elhivatottság. Én próbáltam tanulni, de nekem nincs agyam hozzá, html-css-re megtudott tanítani, de ez még nem programozás. :D

Ha számokat akarsz: nem havi bére van, vállalkozásban csinálja. Havonta van négy-öt projektje, általában keres 5-600 ezret bruttóban.

2010. jan. 30. 01:38
 3/3 anonim válasza:
Ha gyenge vagy közepes tudásod van, akkor semmit, ha profi vagy, akkor nagyon is jól kereshetsz vele! ;)
2011. szept. 29. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!