Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tanuljak biosszal és...

Timido kérdése:

Mit tanuljak biosszal és kémiával?

Figyelt kérdés

biosz kémia fakton vagyok, mit tudok ezekkel tanulni? ezeket emelt szinten tanulom.

Nehéz az angol emelt? mert az angol is elég jól megy, de abból nem járok faktra.

még csak 11.es vagyok, de szeretem tisztázni a dolgaimat! :)

Bármilyen tanácsot szívesen elolvasok!

Ha nem nagy kérés azt is oda tudnátok írni, hogy kb milyen fizetésű szakma. de ha nem tudjátok nem baj! Én is utána tudok nézni ezeknek! ezek csak részletek :)

2009. szept. 24. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Elmehetsz állatorvosnak, én is annak készülök csak én még 10-es vagyok. Aztán Orvosnak...
2009. szept. 24. 17:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Van választási lehetőséged bőven. Tanulmányi eredménytől függően természetesen van lehetőséged szemezni, már ha ilyen területen szeretnél elhelyezkedni. Lehetsz kémikus, biológus, pszichológus, orvos, állatorvos, természetismeret szakos tanító, kémia tanár, biológia tanár.

A legjobb fizetési lehetőséget ezek közül a pszichológia területe hozza, de ez függ attól is, hogy a későbbiek során mire szakosodsz és milyen szakember leszel. Orvosként és pedagógusként látod a helyzetet... nincsenek elengedve az emberek anyagilag... A többi hivatásról/foglalkozás anyagi vonzatáról nincs információm.

2009. szept. 24. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehetsz vegyész, biomérnök, élelmiszermérnök, környezetmérnök, vegyészmérnök is. Ma keresettek a mérnökök. (a fizetésük eléggé változó cégenként)

Orvost is ajánlom... Igen, itt Mo.-n dolgozni nem túl előnyös, de simán ki tudsz menni külföldre, ahol rengeteget kereshetsz!

Állatorvos sem rossz.

Tanárból és pszichológusból rengeteg van, de ha ezekhez érzel elhivatást... :)

2009. szept. 24. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!