Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Titkárnő-- Vállalkozási és...

Titkárnő-- Vállalkozási és bérügyintéző? (többi lent)

Figyelt kérdés
Titkárnő szeretnék lenni, és úgy gondoltam h Vállalkozási és bérügyintéző szakra megyek fősulira. De azt írták, h ilyen nincs főiskolán. Szóval a kérdés az lenne, hogy ha ezt szeretném tanulni, és tényleg nincs fősulin/egyetemen ilyen szak, akk e mellé a 2 éves képzés mellé mit érdemes tanulni főiskolán?

2013. ápr. 18. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Tehát elvégzed okj-n? De ez két külön szakma akkor is! Vagy hol találtál ilyen képzést aminek ez a megnevezése?

Két szakma, 2 tanfolyam. Az okj-s képzések egyébként sem tartanak 2 évig. Elmondod mire gondoltál pontosan?

2013. ápr. 18. 15:24
 2/7 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 18. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Erről most olvasok először. Ráadásul 2 éves. Biztosan ezt a szakmát akarod?

Mert ha mindenképp akarsz főiskolára is menni, azt még a 2 év után megcsinálni... hosszú idő.

BGF-en megszerezhetnéd a pénzügyi alapképzést, aztán mehetnél tovább mesterre ha még lesz kedved tanulni.

[link]

2013. ápr. 18. 15:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát igazából nem nagyon értem ezt az egészet. :D

Nézegettem már okj-s képzéseket,stb.

Hát úgy gondoltam az egyetemet, h egyetem és utána ez az okj-s képzés. Vagy hallottam vmi olyanról is h ha ezt elvégzem akk mehetek egyetemre is utána vmi továbbképzésre vagy mire.

2013. ápr. 18. 15:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a tippet. Átolvasgatom amit belinkeltél. :)
2013. ápr. 18. 15:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor most sehová sem jelentkeztél felsőoktatásba? Keresztfélévre fogsz menni vagy vársz 1 évet?

Ha nem mész keresztfélévre, akkor belefoghatsz egy okj-s képzésbe, mert mire egyetemre mész, be is fogod azt fejezni és hasznosan telt az időd. De nézz inkább akkor másik okj-s képzést, mert ez baromi hosszú és szerintem nem éri meg!

2013. ápr. 18. 15:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Jah igen, azt nem írtam h jövőre érettségizek. :)

Még csak 11-es vagyok, de mindenkép egy vállalatnál szeretnék elhelyezkedni,mint titkárnő/asszisztens. :)

Ezért gondolkodom ezen a szakon. :)

2013. ápr. 18. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!