BKF KOMM MÉDIA? Többi lent!
Szerintem nyugodtan próbáld meg... ha már most is van tapasztalatod ezen a területen, akkor a továbbiakban ez csak gyarapodni fog, a diploma meg tényleg dob rajta még.
Viszont! Levelezős diplomákat annyira nem szeretik... egyre több ismerősömtől hallom, hogy mivel sokkal kevesebb anyagot adnak le/kérnek vissza, így nem is ad annyi tudást, mint alapképzésen. Persze meló mellett megértem, ha a nappalit nem vállalod...
Én mindenképpen azt mondom, hogy hajrá, szerintem ez így teljesen rendben van, amit leírtál.
Nekem ez új, amit az előző kommentelő írt, hogy a levelezős diplomákat nem annyira szeretik, én erről még nem hallottam, lehet ez is csak egy városi legenda, de mindegy, nem tudom.
Egyébként most a BKF-en pont vannak ilyen nyitott órák, szerintem ha érdekel, hogy milyen ott egy óra, meg hogy kb, miket tanulnak, akkor nézd meg: [link]
Köszönöm a válaszokat, egy kedves ismerősöm azon a szakon van ahova én is megyek, nyárra el is kérek anyagokat tőle, kicsit ráfekszek előtte, hogy előnnyel indulhassak.
Az első kommentelőnek a válaszom pedig az, hogy legjobb tudomásom szerint a diplomába nincs beleírva, hogy hogy végezte el az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!