Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Shakespeare színművészeti...

Shakespeare színművészeti átverés?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Színésznek szeretnék tanulni, de nem sok jót hallottam a Shakespeare színművészeti akadémiáról, például a weben feltüntetett tanárok nem is dolgoznak ott, stb... Efelől szeretnék érdeklődni, és hogy a tanítási rendszer normálisan működik-e, hogyan bánnak a diákokkal.

2013. ápr. 9. 13:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Figyelj, mindenről lehet jót is-rosszat is hallani. Én úgy gondolom, hogy az elsődleges cél az egyetem legyen, ha színésznek szeretnél tanulni. Hidd el nekem. Ha az nem jön össze, akkor elmehetsz ilyen stúdiókba tanulni (ezek közül a Shakespeare-t és a Pesti Magyar Színiakadémiát tudom ajánlani csak!) Lehúzhatsz ott egy évet mondjuk, aztán újra próbálkozhatsz az egyetemen, ez az egyetlen járható út.Szerintem akik ott tanítanak, szakmailag nem kifogásolhatóak.

üdv

2013. ápr. 14. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!