Tudok főiskolát váltani?

Figyelt kérdés
Elkezdtem szeptemberben egy szakot egy főiskolán, de rájöttem, hogy ez nem nekem való. Most találtam egy másik szakot egy másik főiskolán amit már régóta szeretnék is tanulni, csak tavaly valamiért nem jelentkeztem. Arra gondoltam, hogy augusztusban beadom a másik suliba a jelentkezésem. Tudok jelentkezni másik főiskolába úgy, hogy itt ahova most járok ott nem iratkozok ki? :)

2013. ápr. 8. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen új felvételi keretében. Augusztusban semmiképp csak a jövö évi felvételikor vgay ha van keresztféléves képzésre
2013. ápr. 8. 18:00
 2/6 A kérdező kommentje:
augusztusban miért nem? amúgy köszönöm :)
2013. ápr. 8. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Tudsz augusztusban, de csak fizetősre.
2013. ápr. 8. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez nem közép iskola... főiskolán csak olyan szakra tudsz menni amit meghirdetnek. Augban csak pótfelvételi keretében tudsz másik fősulira menni. mert ugye ha jól értem nem a fősulival van bajod hanem a szakkal.
2013. ápr. 8. 19:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudsz az augusztusi pótfelvételivel jelentkezni a kiválasztott főiskolára (ha a pótfelvételi keretében meghirdetik a kinézett szakodat, igaz csak költségtérítésesre lehet jelentkezni augusztusban). Egyszerre lehetsz két helyen hallgató, semmi nem tiltja tehát abbahagynod sem kell az elsőként kezdett szakodat, mára nem akarod.
2013. ápr. 8. 20:49
 6/6 A kérdező kommentje:
jah, tényleg csak fizetős valahogy kiment a fejemből. :) a főiskolával nincs bajom csak a szakkal, a tanárok hozzáállásával. maradnék ott csak ott nem indul ilyen szak. nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)
2013. ápr. 8. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!