Hogyan lehetséges szakot (és egyben főiskolát) váltani?
Figyelt kérdés
Mindenképpen andragógiát szeretnék tanulni a SZIE-GTK-n.
A jelentkezési időszakban viszont úgy gondoltam, nem lesz meg a kellő pontom, így egy más szakot jelöltem, más egyetemen. Most több mint valószínű, hogy meglesz a pontom, amivel bekerülhetnék Gödöllőre.
Az a gond, hogy egyik helyen sem jelöltem andragógiát, nem volt önbizalmam... Hogy tudnék mégis ott tanulni? Kérelmet kéne benyújtanom, esetleg törölni a jelentkezésemet?
Minél hamarabb lenne jó zöld ágra vergődni, mivel a szociálpedagógia csak szükségmegoldás volt, nem akartam egy évet halasztani.
Tehát milyen úton-módon tudnék Gödöllőre jelentkezni?
2010. jún. 4. 16:02
1/1 anonim válasza:
Pótfelvételivel, keresztfélévben vagy jövőre, új felvételivel. Most, ebben a felvételi eljárásban már nem tudsz mit tenni ennek az érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!