Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit kell tennem ahhoz hogy...

Mit kell tennem ahhoz hogy pszichológus lehessek?

Figyelt kérdés
Milyen iskolákat kell elvégeznem,és milyen tantárgyakból kell jónak lennem?
2009. szept. 19. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Az ELTE-n van a legjobb pszichológia szak, de bárhova jelentkezel, már a JELENTKEZÉS FELTÉTELE két C típusú középfokú nyelvvizsga. Enélkül nem is jelentkezhetsz. Ez megvan?
2009. szept. 19. 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
1.: nem kell két nyelvvizsga. ezt honnan vetted? csak igen magas a ponthatár. de két jól sikerült emeltszintűvel is be lehet jutni szegedre. eltére magasabb a ponthatár, de nem muszáj nyelvvizsgával megszerezni. bár elte a híresebb, szegeden is nagyon jó az oktatás, és sokkal családiasabb a légkör.
2009. szept. 19. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Igaz, 5 éve volt, de én azért nem tudtam jelentkezni a bp-i ELTE psz. szakára, mert csak 1 nyelvvizsgám volt! :( (Felvételi tájékoztatóban benne van, legalábbis a 2003-asban). Ez azóta változott? (akkor megpróbálom én is újra a jelentkezést).
2009. szept. 19. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell két nyelvvizsga, persze a plusz pontok miatt nem árt ha van egy közép meg töri/magyar/biosz közül egy jól sikerült emelt érettségi
2009. szept. 19. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondod első, mert 2003-ban valóban alapkövetelmény volt a 2 középfokú ny.vizsga. Nekem meg is volt, de mégse vettek fel :(( Azóta asszem lazítottak már ezen.
2009. szept. 19. 22:28
 6/7 A kérdező kommentje:

14 éves vagyok úgyhogy még nyelvvizsgám még nincs,de lesz ;)

Mindenkinek köszi a választ!

2009. szept. 19. 22:54
 7/7 A kérdező kommentje:
bocsi....valamelyik 'még' -et képzeletben felejtsétek el :)
2009. szept. 19. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!