Nem brom tovább. Lehetnék magántanuló?
Szerintem nem te vagy az egyetlen aki ugyanezt éli át nap mint nap. Lehetsz magántanuló, de nyomós indok kell hozzá, iskolaigazgatóval beszélni, stb.
Nem fognak megutálni, egyszerűen kiesel az osztályközösségből. Én örülök neki, hogy a barátaimmal lehetek délelőttönként. Ha neked az jobb, hogy otthon vagy,én inkább csak vizsgázni jársz be, hát próbáld meg.
hát ha magántanuló vagy, akkor már mindegy, hogy utálnak-e
de szerintem ne legyél magántanuló, egyrészt pénzbe kerül, másrészt,, nem tudom:D
de próbáld meg azt a 2 órát hasznosan eltölteni: hallgass zenét, olvass..
Lehetsz, de nem sok mindent úszol meg vele. Kétszer annyit kell tanulnod, mert nem elég, hogy nem mindig érted meg, amit órán vettek, mert nem magyarázta meg senki, hanem az órán sem tanulsz, vagyis otthon a legelejéről kell kezdened mindent.
Másrészt, mit csinálnál helyette? Otthon ülnél egyedül, mert minden barátod iskolában van.
Szerintem gondold át mégegyszer! A szüleidnek mi a véleménye?
Aki ilyen messze lakik az szerintem is kollégiumba szokott menni. Az sem egy leányálom, tudom, onnan én is megjöttem :) :) :) inkább én is buszoztam nap mint nap :D
Ha van lehetőséged, keress más sulit, ami közelebb van, és esetleg jobban is érdekel :) Én is váltottam iskolát, 10.-ben még lehet, hozzánk is jöttek többen, mentek is el.
Szóval, 2 lehetőséged van:
1. KOLLÉGIUM
2. MÁSIK ISKOLA
A magántanulás igen bonyolult. Általában a beteg gyerekeknek engedik, a tanárok havonta elmennek hozzá, leadják neki a legfontosabbakat, kiadják a feladatokat, osztályozzák félévkor és év végén. Olyat is hallottam, hogy magántanuló lett valaki, mert kiköltöztek külföldre és ott járta a közésulit, és csak félévente jött haza. Ő kapta az osztálytársaktól, tanároktól e-mail-ben a leckét, velük együtt haladt, meg kint is tanult. :)
Érdeklődd meg az osztályfőnöködet mit tanácsol, mire van lehetőség a sulidban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!