Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ma milyen szakot érdemes...

Ma milyen szakot érdemes választani a gazd. -i válságot tekintetve véve?

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
pénzügy-számvitel,gyógypedagógus, gépészmérnök, villamosmérnök, gazdaságinformatika, orvos, gyógyszerész
2009. szept. 16. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyomasd az angolt vagy egyéb fontos nyelvet! :) BTK-anglisztika vagy akármi.. :)

nem feltétlen tanárnak, lehetsz fordító, tolmács

2009. szept. 18. 18:14
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Igazából tök mindegy, mert ha most fogod kezdeni, akkor mire végzel, már nem lesz válság :D

Csak Magyarországon paráztak be ennyire tőle, én külföldön élek, és semmi látszatja nincsen semmiféle válságnak..

De a kérdésre visszatérve, azt válaszd, ami érdekel, és ne menj büfészakra, pl szabad bölcsészet meg ilyen szarok :D

mérnök, orvos vagy bármilyen gyógyászatos szakma, pszichológus (komolyan, otthon még csak most indul be, hogy az emberek magánpszichohoz járjanak!),fiúknak egyetem helyett szakmunkás, stb..

2009. szept. 21. 03:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem olvass olyan konyveket, ha mar tenyleg aggodsz, amelyek arra tanitnak, h h lasd meg a lehetoseget a valsagokban, elvégre azert vannak a "valsagok", mert valaki profital beloluk. Légy Te is koztuk! Amugy meg csak attol van valsag, mert azt gondoljuk, vagyis azt adtak be nekunk, h valsag van...
2009. szept. 22. 23:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocs, kifelejtettem: pl: "Robert Kiyosaki-CASHFLOW négyszög"; "Robert Kiyosaki- Gazdag papa, szegény papa, "Stephen covey- A sikeres élet 7 arayszabalya" stb stb. Emelkedj felül a hulyitesnek:)
2009. szept. 22. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!