Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudtok-e valamit a gyógypedagó...

Tudtok-e valamit a gyógypedagógiai asszisztens OKJ s képzésről?

Figyelt kérdés
Jártatok már ilyenre? Mik a tapasztalataitok?
2009. szept. 15. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem jártam még, de a suliban oktatják. Akikkel eddig találkoztam és ezt tanulják, azok nagyon szeretik. 2 éves a képzés. Ha akarod hívd fel a sulit: Raoul Wallenberg 061-215-75-97
2009. szept. 15. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
Már 10 hónapos a képzés éppen ezért könnyítettek is rajta jócskán. Gyakorlatilag te egy nagyon pici alapot kapsz az egészből. Pici pszichológia, pici anatómia ( tényleg pici kb 30 oldal), pici gyermekvédelem, pici specifika ( vagyis a sérülésekről amit kell tudni), szabaidőszervezés, játékok. Gyakorlat is van,de nem nagy kunszt ne félj. Keresztanyám csinálta Debrecenben onnan tudom.
2009. szept. 16. 04:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk JELENLEG 2 éves a képzés, és nem 10 hónapos. Biztos van olyan ahol 10 hónap, de én nem arról beszélek. A két évesnél NEM picit kapsz mindenből. Mondjuk így se ér annyit mint egy diploma.

Első voltam

2009. szept. 16. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:
33%

Utolsó!

Gyógypedagógus vagyok, a hivatalos akkreditált gyp asszisztens képzés 10 hónapos, és azt, hogy kb minden tantárgyból egy 30 oldalas jegyzet volt én picinek nevezném. De nyílván viszonyítás kérdése. A semminél pl. 30 oldallal több.

2009. szept. 16. 13:00
 5/5 anonim válasza:
Az lenne a kérdésem, hogy ha felvételizni akarok jövőre (2013-ban) az ELTE-BGGYK-ra gyógypedagógiára, akkor a fenti OKJ-s képzést, ha elvégezném (olyan kellene nekem ami egy évesnél nem hosszabb), hány pontot ad nekem pluszba?
2012. jún. 3. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!