Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A Rendőrtiszti Főiskolára...

A Rendőrtiszti Főiskolára mennyire nehéz bejutni?

Figyelt kérdés
Elvileg a bűnügyi nyomozói karra kell a legtöbb pont (413?) de van olyan kar is ahová csak 370...v vmi ilyesmit olvastam, de nem tudom mi az igazság...
2009. szept. 12. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem egyáltalán nem nehéz bejutni. Én egy olyan középsuliba járok,ami városi szinten a legrosszabb hirnek örvend,egyszer egy tanárom azt mondta,hogy sokan mennek ebböl az iskolából rendörnek. Szóval nem lehet olyan nehéz bejutni.Csak az erönlétin (nem biztos hogy igy hivják :) ) szoktak elbukni.
2009. szept. 12. 16:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Nos én 2napja voltam erőnlétin és kapcsolatok nélkül mentem. Nagy hiba volt, mert csalás volt az egész. Hiába mész felkészülten, ha nem vagy szimpatikus lehúzzák a pontodat. Sajnos tapasztalat. 9,7-es időt futottam ingába és kizártak, mert nem úgy léptem a vonalra ahogy azt ők szerették volna!!!! (2centire léptem rá és nem 10 pl..ennyin múlik) Szerintem ez undorító dolog, és ezekből lesznek rendőrök. Ezért tart itt ez az ország!!!!
2011. ápr. 14. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!