Mit tegyek? Fontos! (felpontozlak)
Figyelt kérdés
6.-os vagyok, és felvételiztem az idén 2 gimnáziumba is. Az Eötvösbe és a Veres Pálnéba. A lényeg az volt, hogy az Eötvösbe (Bp.)felvegyenek, de nem vettek fel. A Veres Pálnéba meg nem annyira szeretnék menni (nem is biztos, hogy felvettek). És most azon gondolkozom, hogy 8.-ban újra megpróbálom az Eötvöst, viszont nagyon utálom a jelenlegi iskolámat. Az osztályfőnökömtől kezdve az osztálytársaimig. Folyamatosan zaklatnak az osztálytársaim közül páran, és már nem bírom az ott létet. Viszont én mindenképpen az Eötvösbe szeretnék járni. MIT TEGYEK??? És ha úgy döntök, hogy maradok, akkor 8.-ban humánra vagy reálra érdemes mennem?2013. márc. 2. 14:16
11/18 anonim válasza:
Milyen jó lett volna,ha még egy
harmadik helyet is bejelöltél volna..
12/18 anonim válasza:
Apáczaiba nem akartál volna menni(?)
Hameg nem érdekel(t) a VPG, azt
minek jelölted meg
13/18 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy még egyszer lehet majd módosítani. Nézd meg valamelyik iskola honlapján.
14/18 A kérdező kommentje:
Szóbelin már voltam mind a kettő suliban. Az eötvösbe összesen mindennel együtt 165 pontom lett, amivel 93. vagyok. Tehát nem kerültem be. Azért kaptam szóbelire kevés pontot, mert valszeg pontozzák az ellenörzőket, és tele figyelmeztetővel, de teljesen jogtalanul. Pl azért kaptam egyet mert csak 5betű a nevem, vagy mert hozzá értem égy kulcshoz... A veresben meg még előző hét hétfőn voltam. Ott annyira nem sikerült jól mert nem voltam rá felkészülve. De ott eredetileg az írásbeli alapján jó helyen álltam, de azzal a szóbelivel lehet, hogy eléggé lerontottam. :/
2013. márc. 4. 15:09
15/18 A kérdező kommentje:
Azért jelöltem be a VPG-t, mert az van még itt a közelben, és csak egy lehetőség volt. Módosítani lehet, de csak a sorrenden.
2013. márc. 4. 15:10
16/18 Ilkaa válasza:
Ha esetleg nem kerülnél be egyik gimibe sem, szerintem várd meg, hogy hol hírdetnek pótfelvételit vagy menj át másik általános iskolába. Ne maradj a jelenlegiben semmiképp sem! Valóban több gimit kellett volna beírnod!
18/18 anonim válasza:
Mondjuk a "közelben" még ott van
(lett volna) az Apáczai v.a Trefort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!