Melyik iskolába menjek továbbtanulni? (Felpontozlak) [lent]
Figyelt kérdés
6. osztályba járok és Budapesten keresek hatosztályos jó (!!) gimnáziumokat. Lehetőleg hamar, mert FONTOS! És ha valakinek lenne esetleg arra ötlete, hogy ha tagozat választós osztályba megyek, akkor melyik tagozatra jelentkezzek (humán, reál), melyik éri meg jobban? Előre is köszönöm :)2013. jan. 29. 18:51
1/16 anonim válasza:
Reál jobban megéri csak ennyit tudok segíteni.(Itt matekot,fizikát,kémiát tanulsz majd emelt óraszámban)
2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :) "Felpontoztalak" ;)
2013. jan. 29. 19:21
3/16 anonim válasza:
Jó sulik: Trefort, Radnóti, Szent István pl.
De hány pontos felvételit írtál?
(mert én is 6.-os vagyok, 91-et írtam, és valószínű, hogy sok helyre felvettek)
4/16 anonim válasza:
ELTE Trefortot tudom ajánlani, oda jártam mind a hat évig, nagyon-nagyon szerettem :) Itt nincsenek ugyan külön tagozatok, csak 11.-ben választasz irányt a fakultációkkal, de bármilyen beállítottságú vagy, itt magas szintű az oktatás:)
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) a felvételim 83 pont lett (40 magyar, 43 matek) és 50 pontot viszek (félévi, év végi jegyek). Ti hol írtátok a felvételiteket? És hova adjátok be?
2013. jan. 30. 18:04
6/16 anonim válasza:
2.vok
én a Trefortba szeretnék menni:)
7/16 A kérdező kommentje:
És hol írtad a felvételit? A magyar vagy a matek sikerült jobban?
2013. febr. 1. 14:08
8/16 anonim válasza:
utolsó vok
A Trefortban írtam, és a magyar 50, a matek 41 pont lett:)
9/16 A kérdező kommentje:
Az szép! :)
2013. febr. 3. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!