Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Továbbtanulással kapcsolatban....

Továbbtanulással kapcsolatban. Komoly válaszokat kérnék. Segítség?!

Figyelt kérdés
Szóval arról van szó,hogy 10.-es gimnazista vagyok, és jövőre kell fakultációt választani, amire már be kell adni a papírt jövőhét keddre, és elég nagy bajban vagyok,mert fogalmam sincs hogy mit vegyek fel.Gimi után én továbbszeretnék tanulni, és olyanból akarok majd érettségizni/választott tárgy/ ami kellhet majd a munkámhoz.És itt kezdődnek a bajok.Valami tipp vagy tanács amivel könnyebben eltudom dönteni hogy mit szeretnék csinálni? mert az a gond, hogy még semmi elképzelésem sincs ezzel kapcsolatban,hiába mondják hogy:'mit csinálnál szívesen?', ezzel nem segítenek. A családommal meg a barátaimmal, sőt tanárokkal is beszélgettem már erről,de mindegyikük azt mondani,hogy ezt nekem kell eldöntenem,én tisztában vagyok ezzel,de legalább valami kis segítség kéne. 16/L

2013. febr. 27. 19:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Igen,lehet hogy ez a reál tantárgyas jó ötlet.

Amúgy az ilyen rendezvényszervező munka jól hangzik,meg tetszik is, de nem tudom hogy mi kellene hozzá? És az a baj, hogy néha így vannak ötleteim csak hamar elbizonytalanodok:/

2013. febr. 27. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:

na, már előbbre vagyunk :)))

Nem tudom, ismered-e ezt: [link]

kiválasztod, hogy alapképzés, állami, egy várost,a törit és kiad minden szakot, ahova az jó...

Aztán kihúzod, ami szóba sem jöhet...

2013. febr. 27. 19:56
 13/17 A kérdező kommentje:

Húha, köszönöm szépen!:)

remélem mostmár találok valamit ami jó lesz!:)

még egyszer Köszönöm!!:)

2013. febr. 27. 19:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit, cserébe, ha döntöttél, megírhatnád majd, mi lett a választásod :)

Sok sikert!!!

2013. febr. 27. 20:00
 15/17 A kérdező kommentje:

Rendben!:)

Köszönöm!:)

2013. febr. 27. 20:01
 16/17 anonim válasza:

Szia!Annak idején gimis koromban én is hasonló dilemmában voltam.Én nem voltam benne biztos hogy mi akarok lenni,ennek értelmében a fakultációválasztással is küszködtem.Végül olyat vettem fel,aminek így utólag nem volt értelme,csak küszködtem vele.Végül le is adtam.

Nálunk jó volt a nyelvoktatás,ezért ha visszaforgathatnám az időt nyelv faktot vennék fel.A nyelvvizsga mindenhová kell szinte,illetve jól jön ha van az embernek.Meg ugye diplomához is kell...Én ha azt vettem volna fel,azzal mindenképpen csak jól jártam volna.

Bár lehet te máshogy "működsz" ilyen szempontból mint én,de hátha az én példám segít valamit a döntésedben:)

2013. febr. 27. 20:07
 17/17 A kérdező kommentje:
nincs nyelvi fakt sajnos!
2013. febr. 27. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!