Továbbtanulással kapcsolatban. Komoly válaszokat kérnék. Segítség?!
Igen,lehet hogy ez a reál tantárgyas jó ötlet.
Amúgy az ilyen rendezvényszervező munka jól hangzik,meg tetszik is, de nem tudom hogy mi kellene hozzá? És az a baj, hogy néha így vannak ötleteim csak hamar elbizonytalanodok:/
na, már előbbre vagyunk :)))
Nem tudom, ismered-e ezt: [link]
kiválasztod, hogy alapképzés, állami, egy várost,a törit és kiad minden szakot, ahova az jó...
Aztán kihúzod, ami szóba sem jöhet...
Húha, köszönöm szépen!:)
remélem mostmár találok valamit ami jó lesz!:)
még egyszer Köszönöm!!:)
Igazán nincs mit, cserébe, ha döntöttél, megírhatnád majd, mi lett a választásod :)
Sok sikert!!!
Rendben!:)
Köszönöm!:)
Szia!Annak idején gimis koromban én is hasonló dilemmában voltam.Én nem voltam benne biztos hogy mi akarok lenni,ennek értelmében a fakultációválasztással is küszködtem.Végül olyat vettem fel,aminek így utólag nem volt értelme,csak küszködtem vele.Végül le is adtam.
Nálunk jó volt a nyelvoktatás,ezért ha visszaforgathatnám az időt nyelv faktot vennék fel.A nyelvvizsga mindenhová kell szinte,illetve jól jön ha van az embernek.Meg ugye diplomához is kell...Én ha azt vettem volna fel,azzal mindenképpen csak jól jártam volna.
Bár lehet te máshogy "működsz" ilyen szempontból mint én,de hátha az én példám segít valamit a döntésedben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!