Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Továbbtanulással kapcsolatban...

Továbbtanulással kapcsolatban kérném a véleményeteket!?

Figyelt kérdés
A következő a helyzet. Anyagilag nem állok úgy,hogy megengedhessek magamnak egyetemet. Ezért a diákhitelen gondolkozom de csakis értékálló diplomában gondolkozhatom. Egy bökkenő akad. A matematika. Nem vagyok jó matekból,hiányoznak az alapok.Pont. Itt jön képbe a dilemma..van-e értelme hitellel elvégezni egy olyan egyetemet ami nem informatikai vagy az itt imádott mérnöki diplomát ad? Ha felsőfokú szakképzésre jelentkeznék mit ajánlanátok amivel állást is kaphatok..? Kéttanos vagyok,emelt angolra hajtok illetve a felsőfokú nyelvvizsgára. Előre hozottan van egy 100%-os civil érettségim,fszre jó eséllyel pályázom. HR,marketing,Nemztetközi fszekkel szemeztem eddig. Kulturáltan lehetőleg..:) A válaszokat előre is köszönöm.

2013. febr. 26. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a cipőben voltam/vagyok én is. Matek mindenhol van, max. van ahol kicsit kevesebb. A HR-es is tanul matekot!!! Ja és ha a matek érettségid rosszul sikerült, azzal ugye pontot is veszítettél.
2013. febr. 26. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezt a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola Humán Erőforrások szakának oldaláról másoltam ki:

közgazdaságtani, módszertani és üzleti alapozó ismeretek:80-100 kredit

matematikai alapok, statisztika, informatika, mikroökonómia, makroökonómia, nemzetközi gazdaságtan, pénzügytan, munkagazdaságtan, környezet-gazdaságtan, vállalat-gazdaságtan, vezetés és szervezés, gazdasági jog, számvitel alapjai, vállalati pénzügyek, emberierőforrás-menedzsment, marketing, készségfejlesztő gyakorlatok, szaknyelv, egyéb üzleti alapozó ismeretek;

2013. febr. 26. 19:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Természetesen matekkal mindenhol számolok! Nem probléma ha van matek. Csak nem mindegy,hogy milyen szinten. Szorgalommal és egy kis segítséggel nem lesz lehetetlen de nem egy pénzügyi matekra mennék.
2013. febr. 26. 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá! :)
2013. febr. 26. 20:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem lettem okosabb.De köszönöm. :)
2013. febr. 26. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja azt hittem eldöntött tény már a HR.

Egyébként senki nem fogja helyetted kitalálni hova menjél :)

2013. febr. 26. 20:16
 7/7 anonim ***** válasza:
És mennyi diákhitelt szeretnél majd felvenni?Nekem is fel kéne de én nem merek :(
2013. febr. 26. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!