Debreceni Egyetem vegyészmérnöki szak?
hopsz, én is:D
vagyis megjelölöm, de csak a 2. helyen:)
Én is oda jelentkeztem idén (Tavaly orvosira jelentkeztem, de nem vettek fel, kihagytam 1 évet és ezalatt rájöttem, hogy nem akarok orvosira menni és helyette vegyészmérnököt írtam be)
Szerintem tuti jók az elhelyezkedési lehetőségek, mert mérnökre mindig mindenhol szükség van. Debrecenben ott a Teva, az is egy jó lehetőség, de Magyarországon szerintem rengeteg más helyen is el lehet ilyen végzettséggel helyezkedni, külföldön meg aztán pláne.
Nem!!! Könyörgöm fogjátok már föl, hogy nem jók a vegyészmérnökök elhelyezkedési esélyei és rég nem keresnek olyan jól, mint azt még mindig hiszik az emberek!
Jelenleg 2-3 évbe is beletelhet míg egy vegyészmérnök munkát talál és alig keres többet, mint egy közalkalmazott! Nem öreg, hanem kezdő vegyészektől/vegyészmérnököktől kell megkérdezni, vagy csak olvassatok egy kicsit itt a vegyészekről szóló kérdések között!
Ráadásul a helyzet folyamatosan romlik! Mit gondoltok mi lesz mire ti elvégzitek??!
Telített a szakma! Ja, és DE vegyészmérnök enyhén szólva is GÁÁZ!
Elég szánalmas, hogy így leszólod a tapasztaltabbat. Én csak jóindulatúan próbáltam segíteni. Elég jó pozícióban dolgozok a vegyiparban, 2 egyetemi diplomám van, kapcsolatban vagyok egyetemekkel, szóval engedd már meg nekem, hogy tisztában legyek vele, h mi a helyzet!
Ja, és ha már itt tartunk: igen én jó vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!