Livia9020 kérdése:
Szerintetek el lehet végezni munka mellett a Károli Pszichológia szakát levelezőn? Gondolom elég száraz az anyag.
Figyelt kérdés
Havi 13-14 napot dolgozom 12 órában2013. febr. 25. 20:17
11/20 A kérdező kommentje:
hm nehéz ügy nem tom melyiket válasszam
amúgy te mivel foglalkozol?
2013. febr. 25. 20:50
12/20 A kérdező kommentje:
hm nehéz ügy nem tudom melyik legyen
te mivel foglalkozol?
2013. febr. 25. 20:52
13/20 A kérdező kommentje:
kétszer küldte azt hittem nem ment el :D
2013. febr. 25. 20:52
14/20 anonim válasza:
Én pénzügyes vagyok, feleségem viszont pszichológus.
15/20 A kérdező kommentje:
és van magán Praxisa?
2013. febr. 25. 20:58
16/20 anonim válasza:
Nincs. Kórházban dolgozik, relatív kis pénzért.
17/20 anonim válasza:
ha nem vagy reál,ne menj dietre. ott nagyon durva kémia van. én is többek közt ezért hagytam ott.
18/20 A kérdező kommentje:
Szerinted,ha van kémia és biosz külön tanárom akkor se menne a dietetika? előszőr arra gondoltam amúgy de olyan negatívak a vélemények a neten róla hogy elbizonytalanodtam
azt se értem hogy ha levelező akkor miért van egy hét oktatás miért nem minden héten 1 vagy 2 nap ezt a munkahely nem igazán tolerálja
2013. febr. 27. 07:49
19/20 anonim válasza:
de ha van magán tanárod,akkor menni fog. a biosz nem annyira durva,az tanulható. csak nekem a kémioa sose ment az a sok képlet megőrültem tőlük :D na de nem csak ezért hagytam ott hanem mert rájöttem hogy mégse vonz az egészségügy, inkább más irányba mennék .de ha téged érdekel,nem akarlak lebeszélni :)
20/20 A kérdező kommentje:
Hát még nem tudom melyiket válasszam
ma megvettem atkinson pszichológia könyvét enyhe 800 oldal azt mondják hogy ez az alapja a képzésnek beleolvastam idáig tetszik csak nagyon sok a ponthatár nehéz bekerülni sajnos :s
2013. febr. 27. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!