Történelem emelt szint kell, akkor is, ha 2011-ben érettségiztem mindenből középszinten?
Figyelt kérdés
A konkrét kérdésem az lenne, hogy 2011-ben érettségiztem középszinten mindenből és bizonyos okok miatt akkor rögtön nem jelentkeztem sehova egyetemre vagy fősulira. Most jelentkeznék, de azt látom, hogy történelem szakon történelemből kéne emelt szintű érettségi kötelezően. Most ez rám is vonatkozik vagy csak azokra, akik most fognak érettségizni? Mert ha rám is vonatkozik az elég nagy szívás, hiszen nyilván nem én vagyok az egyetlen aki korábban érettségizett és nem felvételizett rögtön, most nekünk újra érettségiznünk kéne emelt szinten és csak aztán felvételizhetünk?2013. febr. 25. 09:10
1/2 anonim válasza:
Igen kell, én pont ezért kezdtem idén el a szakot pedig csak jövőre terveztem.
Szóval igen neked is kell emelt érettségi, különben automatikusan kiesel, ha nincs.
2/2 Andizsuzsi válasza:
A felvételi követelmények mindenkire vonatkoznak, függetlenül attól, hogy mikor érettségiztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!