Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tényleg nincs 1 olyan szakma...

Tényleg nincs 1 olyan szakma se a lányoknak amiből nincs túltelítettség?

Figyelt kérdés

nem hiszem el hogy mindegyik szakmával amit szeretnék tanulni lehetetlenség elhelyezkedni Magyarországon.

De még 1 cukrász se találna munkát..

2013. febr. 24. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez így ebben a formában nem igaz. A legjobbak minden szakmában találnak munkát. Az a trükk, hogy olyan szakmát keress, amiben a legjobb lehetsz.
2013. febr. 24. 22:58
 2/5 A kérdező kommentje:
a lakberendező szakma érdekelne legjobban. Mindenki azt mondja hogy előbb tegyek le 1 OKJ-s szakmát, dolgozzak 1 kicsit és aztán abból csináljam meg a lakberendezőit. De hát olyan szakmát se találok amivel munkát tudnék találni a hétköznapokban..
2013. febr. 24. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
a lakberendezoi azert eleg ketseges szakma ma Magyarorszagon, ha azt nezzuk, hogy kozel 5 millio ember a megelhetssel kuszkodik, tehat nincs piac...
2013. febr. 24. 23:37
 4/5 A kérdező kommentje:

A rendezvény szervező munka is érdekelne de arra se lenne kereslet. Aztán még a webdesingert néztem még de ahhoz meg azt írják hogy felesleges arra okj-re menni mert otthon ugyanazt megtudom tanulni bármikor, meg hogy akiknek kellett már oldal annak van, akinek nincs annak meg vagy nem kell vagy nincs rá pénze..

Én úgy vagyok vele hogy szeretném szeretni a munkámat, nem csak szenvedni vele.. Kreatívitásom szeretném kiélni benne azért is ezek a munkák érdekelnek igazán

2013. febr. 24. 23:47
 5/5 czibles ***** válasza:
Önmagában csak webdesingerként nem sokra mész ma már, de ha tisztában vagy mindig a legfrissebb technológiákkal és nulláról meg tudsz csinálni egy oldalt, nem csak a designt, akkor meg lehet élni belőle.
2013. febr. 25. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!