Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Végezzem el a az egyetemet v ne?

Végezzem el a az egyetemet v ne?

Figyelt kérdés
Ha egyetemet elvégzem nem tudom átsorolnak e magasabb fizuba v nem. Viszont az egyetem 6 féléves és félévente 165000Ft. Viszont ha átsorolnának akkor dupla fizut kapnék. Főnököm azt mondta h nem tud előre mondani semmit. Ha kifizetem a sok pénzt és nem sorolnak át akkor meg pénzkidobás volt.
2013. febr. 23. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy diploma szerintem sosem pénzkidobás (már ha olyan, amivel mész is valamire). Lehet itt nem sorolnak majd feljebb, de az is elég, ha tolerálják a hiányzásodat a suli miatt. Hidd el nem sok munkahelyen teszik meg. Ha meg lesz a diplomád és nem tudnak feljebb sorolni, akkor pedig nyugodtan járhatsz nyitott szemmel álláshirdetés ügyileg, hogy esetleg máshol lenne e több lehetőséged.

Lehet kitolás a munkáltatóddal szemben, vagy is kihasználás szagú, de veled szemben is kitolás, hogy megcsinálod és nem is honorálják. Akkor miért ne mehetnél olyan helyre, ahol (anyagilag) később jobban megbecsülnek?

2013. febr. 23. 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

De milyen egyetem(?)!

Valamilyen műszaki

2013. febr. 23. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
Az egyetem nem szokott hat féléves lenni
2013. febr. 23. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Sokmindentől függ

(pl mennyi idős vagy)

2013. febr. 23. 13:09
 5/7 anonim ***** válasza:

De már fölvettek valahova(?)!

Mert akkor lehet, h érdemes

(Ha meg nem, akkor nem tudom)

2013. febr. 23. 13:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy egyetem nem szokott 6 féléves lenni? A jelenlegi rendszerben de... Mérnöki alapképzések többnyire 8, orvosi 12, osztatlanok 10, egyéb szakok 6 félévesek. (Persze ez így általánosítás.)
2013. febr. 23. 13:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem mérnöki. TB egyetem ELTE. 49 vagyok azért nem tudom mit tegyek
2013. febr. 23. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!