Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehetseges-e az, hogy az elso...

Lehetseges-e az, hogy az elso 3 ev egyetemet (alapkepzes-BA) levelezon vegezzem, mig aztan a masik 2 evet ( mesterkepes-MA) nappalin?

Figyelt kérdés

At lehet terni levelezorol nappalira?

Illetve,hogy hatranyt jelent-e az,ha valaki levelezon vegzi az egyetemet vagy ugyanugy elfogadott,mint a nappalin szerzett?

koszonom szepen a valaszokat:)

2009. nov. 1. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:

A levelező szakokat csak azért indítják mert mellette dolgoznak vagy gyereket nevelnek. A diploma színvonala ugyanaz lesz, ugyanannyit ér mint aki nappalin végzett.

De hogy őszinte legyek, levelezőről nehezebb átkerülni nappalira bár még nem találkoztam olyannal, akinek ne sikerült volna, szóval lehetséges.

2009. nov. 1. 15:47
 2/4 A kérdező kommentje:
koszonom nagyon szepen a valaszod:) en is abban a helyzetben vagyok,hogy muszaj dolgoznom,ezert nem tehetem meg,hogy nappalira jarjak.
2009. nov. 1. 16:20
 3/4 A kérdező kommentje:
meg varok valaszokat,tapasztalatokat:)
2009. nov. 1. 16:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Persze, hogy lehetséges! Méghozzá minden nehézség nélkül!!!

Hiszen a mesterképzésre külön be kell adnod egy ugyanolyan jelentkezési lapot, mint a BA-ra, tehát ugyanúgy felvételizel. Teljesen független egymástól a kettő... Tehát szó nincs áttérésről, mégcsak nem is kell ugyanazon az egyetemen, sőt, még ugyanabban az országban sem muszáj elvégezni. Szóval kezeld a kettőt úgy, mint pl a középiskkola és az egyetem közti váltást....

2009. nov. 1. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!