Hagyjam ott a CAD-CAM Informatikus OKJ-s képzést az első év után, és inkább felvételizzek Mérnök Infóra Kecskemétre, vagy fejezzem be inkább?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek. Érzem hogy nem tudok majd elhelyezkedni a CAD-CAM-el itt a Dél-Alföldön. Viszont attól tartok hogy ha fel is vesznek a főiskolára, akkor sem biztos hogy menni fog, és ha kibukok, akkor fizethetek. Viszont valamit kezdenem kellene, mert anyunak a 28 ezer Ft-ja és az én 40 ezer Ft árvaellátásom egyszerűen nem elég. Munkahelyet nem találok. Ha van is akkor ott valami újat kell betanulnom, és tapasztalatból mondom, hogy nekem egyszerűen nem elég annyi idő, mint amennyit adnak. Most is lenne egy lehetőség az egyik Vodafone üzletben, de attól tartok hogy nem tudnám időben megtanulni az anyagot. És még az is tetézi a bajomat, hogy nagyon, de nagyon ideges típus vagyok, és már apró dolgokon is szorongok. Gondoltam rá hogy befejezem a CAD-CAM-et és aztán megyek tovább tanulni, de mivel tandíjat fizetek, plusz nem ér semmit a szakma így nem látom sok értelmét. Itt vagyok 22 éves, van egy értelmetlen informatikus szakmám (mérnökasszisztens), össze vissza idegeskedem magam, és fogalmam sincs hogy mit tegyek. valaki adjon egy jó tanácsot vagy valami útmutatást mert már fogalmam sincs hogy mit tegyek.2013. febr. 20. 19:14
1/1 anonim válasza:
Gamfra járok mondjuk nem info szakra de van sok informatikus haverom. Nem egy nagy durranás a suli, tudnod kell jól integrálni, fontos a digit is mert sok tárgy erről szól és ha nem mennek az alapok nagyon megnehezíti majd az életed. Egyébként el lehet helyezkedni ezzel a diplomával (persze attól is függ mire szakosodsz), de 3.5 év a képzési idő ha nem csúszol semmivel. Szerintem végezd el az okj-s képzést és majd utána meglátod mi lesz, továbbtanulsz vagy elmész dolgozni valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!