Miskolcon melyik normális gimnáziumban lehet két nyelvet tanulni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Igaz még csak 6.-os vagyok, de ez a két év hamar elszáll és szeretnék tisztába lenni a továbbtanulással. Úgy terveztem, hogy 2 tannyelvűbe mennék, NÉMETET és ANGOLT tanulnék. Vagy, ti mit ajánlotok? Igaz még a történelem is foglakoztat. Amúgy ha majd átmegyek gimibe sokat fog érni ha már letettem (ugyanis 8.-ba leteszem az osztály egy részével)az angol középfokú, vagy alapfokú nyelvvizsgát?2013. febr. 18. 17:32
1/2 anonim válasza:
Minden gimnáziumban kettő idegennyelvet kell tanulni. Az angol az kötelező minden gimiben és e mellé lehet választani még egyet. Ugye amit az adott intézményben tudnak oktatni. Ha csak németet tudnak mellé ajánlani, akkor német lesz. Majd ha 11-es leszel és még mindig foglalkoztat a töri, akkor jársz majd töri faktra. Alapfokot ne tegyél le, mert az csak azt bizonyítja, hogy tudsz az adott nyelven alapszinten kommunikálni. És ezért miért adnál ki pénzt? Inkább képezd magad tovább, hogy a középfokúd meglegyen. Ez 8. után nem valószínű, hogy meglesz, mert nehéz. Szerintem, ha még 10-11. körül megcsinálod akkor sem leszel elkésve.
2/2 A kérdező kommentje:
Igazság szerint én ezért nem adnék ki pénzt, mert tudod az osztály 3 részre van osztva angol tanulásba! Van 3 órás csoport (gyengék) És 2 csoport 5 órás! és az 5 órások (ebbe vagyok én) (8.-ba a suliba leteszik a nyelvvizsgát! Valószínű középfokút! Amúgy köszi a választ, hasznosnak találom! :DD
2013. febr. 18. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!