Mennyire nehéz egy szlovákiainak bejutni egy magyarországi egyetemre/főiskolára?
Figyelt kérdés
Magyar gimibe járok itt szlovákián de továbbtanulni MO-n szeretnék, informatikát.
De mégis mennyire kell jól teljesíteni, mennyire számít az érettségi+bizonyítvány ? (am magyarból, angolból, szlovákból, matekból és informatikából érettségizek). Még csak úgy felületesen néztem utána de ha jól tudom Pécsen van egy tudomány egyetem, ha példának vesszük akkor oda milyen nehéz bejutni?
2013. febr. 17. 22:16
1/1 anonim válasza:
Nálunk (SZE) sok szlovák van, gondolom a határ közelsége miatt. Úgyhogy szerintem nem nehéz bejutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!