Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan lehetek majd biológia...

Hogyan lehetek majd biológia tanár?

Figyelt kérdés

Jár valaki az Eszterházy Károly Főiskolára? Hogy lehet bekerülni?Már sokat olvasgattam róla, de érdekelne, hogy mégis, hogy van ez.

Mennyi nyelvismeret szükséges?

Hány ponttól vesznek fel?

2009. szept. 7. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Én igez, nem is hallottam még erről a fősuliról, de biológia tanár úgy lehetsz, hogy elvégzel egy egytemi biológia Bsc-t tanári szakirányon, és utána egy másik tárgyat választasz és mész Msc-re szintén tanárnak és akkor ha megkaptad adiplomádat, akkor leszel biológia+választott másik tárgy tanár.
2009. szept. 7. 22:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Kevés ponttal vesznek fel, mert a biológia nem egy sikerszak. Szerintem nyelvvizsga sem fontos belőle persze bebiztosításnak jó. Az, hogy hogyan lehetsz tanár az előttem szólól leírta
2009. szept. 7. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!